Informace o změnách u produktových ceníků v nabídce

30.srpna 2021
Zpět na výpis článků

Vážený zákazníku,

těší nás Vaše důvěra i spokojenost a velice si vážíme toho, že elektřinu odebíráte právě od naší společnosti. V MANTA ENERGY se neustále snažíme zefektivňovat obsluhu zákazníků a přinášet Vám tak jednoduchost, srozumitelnost a férovost v nabídce našich produktů i zákaznické péči. Důležitým milníkem v letošním roce byl i okamžik, kdy se naše společnost stala akciovou společností. Díky tomu jsme zvýšili stabilitu naší společnosti v rámci skupiny MANTA ENERGY GROUP, ale i celém energetickém trhu, což nám otevírá možnosti k dalšímu rozvoji a především k dalšímu zkvalitňování služeb pro Vás, naše zákazníky.

V důsledku pokračujícího nepříznivého vývoje cen elektřiny na velkoobchodních trzích jsme nuceni přistoupit ke zvýšení cen u vybraných produktových ceníků PREMIUM a SPECIAL od 01.10.2021.  Díky tomu, že zajišťujeme energie průběžně, tak jsme schopni Vás uchránit razantnímu růstu, kterého jsme byli svědky v posledních několika měsících na velkoobchodních trzích a ceny poupravujeme pouze v nevyhnutelném rozsahu a s mimořádnou citlivostí.

Aktuální produktové ceníky platné od 01.10.2021 naleznete ve svém přístupu zákaznického portálu MOJE MANTA, který je na internetových stránkách naší společnosti https://klient.mantaenergy.cz/prihlaseni.   

V případě, že s novými cenami nesouhlasíte, tak máte právo od stávající smlouvy dle ustanovení § 11a odstavec 5 Energetického zákona odstoupit bez uvedení důvodu a jakékoliv finanční sankce do 3 měsíců od uskutečněné změny ceny.

Pro případné odstoupení od smlouvy můžete využít formulář umístěný na našich webových stránkách.

Věříme, že pochopíte důvody, které nás ke změně vedli a i nadále zůstanete našim zákazníkem, neboť přes současné zvýšení vybraných produktových ceníků stále MANTA ENERGY nabízí jednu z nejnižších cen energií.

Dopis ke stažení ve formátu PDF.

2024 © Manta Energy a.s.