Manta Energy se mění z s.r.o. na akciovou společnost (a.s.)

03.července 2021
Zpět na výpis článků

Co tato změna do naší společnosti přináší? 

Změnou právní subjektivity naše společnost ještě více ekonomicky upevňuje svou pozici, kdy jednou ze změn je i výrazné navýšení základního jmění společnosti nebo zavedení výraznějších ekonomicko-obchodních kontrolních a dozorových mechanismů. 

 

Co tato změna přináší vám? 

Jsme rádi, že touto změnou procházíme společně, neboť vám můžeme díky tomu nabídnout ještě větší stabilitu, důvěryhodnost a zvýšit kvalitu služeb, což nám pomůže se dále zdokonalovat a ještě více růst. Rozvoj Manta Energy pak přinese další zlepšení zákaznické podpory a brzy již i nyní připravovaný vlastní servisní tým, který vám bude k dispozici při řešení technických otázek, realizací úprav a energetických montáží na vašich odběrných místech.

Jsme signatáři ANDE

Další novinkou naší společnosti Manta Energy je, že jsme se staly signatáři  Deklarace Asociace nezávislých dodavatelů energií (ANDE). Co to znamená? Vybraní dodavatelé energií se tak dobrovolně na doporučení ERÚ zavazují k férovému jednání vůči zákazníkům a to i v situaci, kdy chce zákazník svého dodavatele elektřiny či plynu změnit. Cílem je zkvalitnění služeb, které jsou poskytovány zákazníkům a také vytvoření vzájemné spolupráce mezi jednotlivými dodavateli energií i dalšími subjekty. 

Děkujeme, že jste s námi! 

2024 © Manta Energy a.s.